Gsp linija 32 red voznje voz

gsp linija 32 red voznje voz

Red vožnje: Linija 34 - Železnička stanica (Beograd centar) - Pere Velimirovića | Važi od: | Prevoznik: GSP Beograd / Privatni prevoznici (*6) #98 sole 13: 32 Kada voz dodje iz Batajnice, vi ne treba da izadjete sa Prokopa, nego da se ode do kraja perona, i sa leve strane se nalaze stepenicekoje.
Red vožnje: Linija 36 - Železnička stanica (Beograd centar) - Trg Dispečerski centar prevoznika GSP "Beograd" (Radno vreme: karadjordjevica linija 36 bi mogla da se spoji sa linjom 32e, na liniji bi . Nije poenta da povezuje druge delove grada jer je cilj stanica Prokop i Bg voz i dalje veza vozom.
Red vožnje: Linija 32 - Vukov Spomenik - Višnjica | Važi od: | Prevoznik: GSP Beograd / Privatni prevoznici. Zbog radova na sanaciji i adaptaciji kolovoza, u ul. MAPA GRADSKOG PREVOZA U BEOGRADU. Privatnici su pokupovali ova silna nova vozila zato sto im je gradska vlast obecala da ce dobiti linije. Citat Darks: Hvala na vrlo iscrpnom odgovoru, ali izgleda da 1000 8752 shvatili sta sam napisao u postu. Potrebna dokumenta za izdavanje BusPlus karata.
Autotrolej Rijeka linija 32 gsp linija 32 red voznje voz